torsdag den 10. maj 2012

Det må alle bare prøve.....

Jeg var i dag til fodmassage sammen med fem andre fra mit arbejde.vi skulle lige have noget wellness. Først sad jeg med fødderne i vand med fisk i. Det var så sjovt. Det krillede så meget på fødderne og underbenet, ja lidt lige som når ens fødder sover var følelsen. Det må alle bare unde sig selv. Bagefter jeg havde siddet med fødderne i vandet fik jeg en halv times massage af fødderne og underbene. Num det var dejligt og samtidigt gjorde det også lidt ondt,da jeg havde nogle depoter med mælkesyre i. Jeg fik ideen at det måde være en god Fars dag gave når den tid kommer. Også en mors dag gave.Jeg tog lige et par fotos mens jeg sad der med fødderne i vandet.


Man kan se hvor ivrig de er på det øverste billede
Det killede meget når de var bag på underbenet. Vi sad tre ved siden af
hinanden og ud mod Albanigade i Odense. Der gik mange forbi som
stoppede op og kiggede ind til os. Ha ha ha ja i kan næsten gætte jer til
hvordan de så ud i hovedet...... Her den anden Morgen sad jeg og så God morgen Danmark.De viste nogle sko, smykker og neglelak kastel farver og da faldt jeg lige over et armbånd som var hæklet med perler, ja, så tænkte jeg det må jeg prøve og ja jeg har et hav af perler fa da jeg lavede smykker, det gør jeg ikke så meget lige nu, men det kan da være jeg kommer til det igen. Jeg lavede lige det her armbånd, men selve sammen syningen er ikke så pænt men det skal den nok blive når jeg har øvet nogen gange.

Her lige inden det bliver syet sammen.

Det bliver rullet på, men næste gang skal jeg lave det lidt mindre.
da det lige blev lidt for stort.


Her på billede er der hvor farven kommer tættest. Man kan godt se hvor 
sammen syningen den er, men det kan lige gå.4 kommentarer:

 1. Hvis jeg stak fødderne ned i det fodbad ville jeg få et angstanfald. Jeg har en fobi for fisk der rører ved mig ;-)

  SvarSlet
 2. Ja så kan jeg godt se det ikke ville være så dejligt. Synd for dig du har det sådan.

  SvarSlet
 3. Jeg var også inde og prøve at få spist fødder af fiskene i Albanigade i sidste uge, rigtig sjovt, og synes også mine fødder blev fine.

  Knus Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid dejligt med selvforkælelse. Sødt af dig og skrive på min side. Har tilmeldt mig som fast læser ved dig i dag.

   Slet